Region

Svet

Stanija Dobrojević prava studentkinja: Žurim kući na učenje! (Foto)

Stanija Dobrojević baš se rešila da se posveti knjizi! Ni raskid sa Filipom Panajotovićem, ni skandali koji je uvek prate, ništa ne može da joj poremeti koncentraciju i posvećenost studijama.

Stanija Dobrojević prava studentkinja: Žurim kući na učenje! (Foto)



Stanija Dobrojević vredno uči, dok joj se Filip Panajotović ne skida sa interfona! (Foto)
Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević vredan je student, te ne propušta predavanja na fakultetu, a knjigu ne ispušta iz ruke. Iako su joj se u poslednje vreme izdešavale velike promene u životu, pre svega raskid sa manekenom Filipom Panajotovićem, Stanija je čvrsto rešila da joj ništa ne stane na put između nje i diplome.

Već nas je ranije počastila fotografijama fakultetskog štiva u koje je uronila, a sada je na Tviteru starleta pozirala ispred Ekonomskog fakulteta na kojem se bori za svoj akademski status. "Iz BG-a pravac na učenje", piše ispod slike slavne studentkinje.



Ipak, Stanija ne zaboravlja da pokaže da se i uz knjigu može izgledati lepo i pomodno, pa je izabrala sjajnu odevnu kombibaciju, nimalo napadnu, a opet atraktivnu: duks sa motivom britanske zastave, helanke i patike, uz minimum šminke, i Stanija je spremna za fakultetsku slušaonicu.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>