Region

Svet

Stanija Dobrojević vredno uči, dok joj se Filip Panajotović ne skida sa interfona! (Foto)

Vest da su Stanija Dobrojević i Filip Panajotović raskinuli svoju osmomesečnu vezu, uzdrmala je njihove obožavaoce, popularno nazvane StanFilovce. Međutim, možda je pomirenje na pomolu?!

Stanija Dobrojević vredno uči, dok joj se Filip Panajotović ne skida sa interfona! (Foto)



Raskinuli Stanija Dobrojević i Filip Panajotović!? (Video)
Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević vrlo je aktivna na društvenim mrežama, te ne okleva da maltene svaki detalj iz svog života podeli sa svojim StanFilovcima. Nakon što je mankeken Filip Panajotović pre par dana izjavio da su njih dvoje raskinuli, mnogobrojni obožavaoci ovog slavnog para to  jednostavno nisu želeli da prihvate kao istinu.



Njihove trenutne ljubavne razmirice Stanija je rešila da iskoristi i tako što će višak slobodnog vremena posvetitii pre svega svom obrazovanju. Ona je na Instagramu objavila fotografiju onoga na šta je trenutno fokusirana - knjige! Uz cigaretu, kafu i sok, Stanija se obskrbila i udžbenicima i grafikonima, a sudeći po naslovima, možemo zaključiti da starleta uči za neki predmet iz ekonomske struke.

Ipak, nije mogla potpuno da se fokusira na učenje, jer joj je koncentraciju remetio, a ko bi drugi, Filip Panajotović. "Skini mi se sa interfona", poručila je Stanija Filipu preko Tvitera, i time potvrdila, na radost njihovih obožavaoca, da njih dvoje još uvek imaju kakav-takav odnos. Da li će to prerasti i u zvanično pomirenje, ostaje da se vidi.


Autor: T.I.
Foto: Instagram
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>