Region

Svet

Dara Bubamara otkrila detalje tužbe: Dokazano je da sam prva izbacila pesmu, a onda je Sloba poželeo istu! (VIDEO)

Dara Bubamara tužila Slobu Radanović: Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Dara Bubamara otkrila detalje tužbe: Dokazano je da sam prva izbacila pesmu, a onda je Sloba poželeo istu! (VIDEO) Foto: Ilustracija Printsreen Youtube/RTV Pink



Iako je bio njen favorit još u Pinkovim zvezdama, prijateljstvu između Slobe Radanovića i Dare Bubamare je došao kraj, jer je kako pevačica navodi, mlađi kolega pokrao. 

Dara bamara gostovala je sinoć u emisiji "Amig show", gde je otkrila šta se zapravo dogodilo i zbog čega je tužila Slobu Radanovića za krađu pesme. 

"Dokazano je! Prva smo izbacili pesmu, a onda je Sloba poželeo istu. Marina Tucaković me je pozvala 2021. da čujem pesmu, bila je poslednja koju je napisala pre smrti. Autorska prava su bila naša, ali su je pustili Slobi, ignorisavši nas. To je bila naša pesma, na kojoj smo radili s ljubavlju. Osećam se izdana od svih. Sloba se hvalio na televiziji kako mu je Marina napisala pesmu, a niko nije vodio računa o našim pravima. Rale je možda preprodao pesmu, ali pravda će pobediti. Sud je u toku, i nećemo stati dok se ne istraži sve do kraja!" - oštro je prokomentarisala Darina strana priče.


Ubrzo nakon što je Sloba premijerno prikazao numeru "Infarkt duše", pesma je nestala sa njegovog kanala. Dara nije oklevala da se oglasila na svom Instagram profilu, uputivši jasnu poruku Slobi i njegovom timu.

"Pravda je pobedila! Bez obzira na upozorenja, insistirali ste na objavljivanju tuđeg rada. Zato je pesma izbrisana. Gde ćeš biciklom na Rusiju?!" - zaključila je Dara svoju poruku, stavljajući tačku na ovaj muzički skandal.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>