Region

Svet

Jelena Karleuša odgovorila na prozivke Dare Bubamare! (FOTO)

Dara Bubamara, potkačiilla je Jelenu Karleušu gostujući u jednoj emisiji.Tim povodom,diva se odmah oglasila i poslala brutalnu poruku svojoj nekadašnjoj prijateljici.

Jelena Karleuša odgovorila na prozivke Dare Bubamare! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/darabubamara



Popularna pevačica prošle godine, izbacila je dva albuma koja su postala potpuni hit, a većina pesma i hitova urađeno je svetskom nivou. Na pitanje voditelja,da li je Jelena uspela da ostvari tu energiju i dotakne taj svetski momenat, Dara je kratko odgovorila: 

 - Znamo svi da nije uspela - kratko je odgovorila Dara.

Njen oddgovor veoma je iznervirao Jelenu Karleušu, koja se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram: 


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

 - Od RADOJKA može: KARA-doj DOJKA-ra. Dara od Radojka-teško, ali DOBAR ČOVEK od ološa nikako. I ko su ovi simpatični dečačići i od kad su oni sa Karleušom NA KARLEUŠA? Pitam za drugaricu - počela je JK.

 - Dečaci, možda ja glumim ludilo sa svetskim facama, pravim svetske koncerte i albume i šetam po revijama Pariza sa Đorđinama...
Možda Vog objavijuje moje slike sa Vetements piste i Ye d*ka na mene... ali sam ja ipak sa Fontane. Meni je valjanje u srpskom blatu omiljeni hobi. Tu sam nepobediva. Ne navlačite Radojku tamo gde je klizavo za kopita i oprezno sa tonom... oprezno - zaključila je pop diva.

Slične vesti: Glumica Ivana Jovanović prošla horor na porođaju

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>