Region

Svet

Brutalno izdanje Jelene Karleuše: Smelim potezom zapalila Instagram, a primećena je i velika promena (FOTO)

Jelena Karleuša ne prestaje da iznenađuje svoje fanove provokativnim fotografijama, a poslednje u nizu bukvalno su zapalile društvene mreže. Smelim potezom izazvala je opštu pometnju na Instagramu, ali je na pevačici primećena i jedna velika promena. 

Brutalno izdanje Jelene Karleuše: Smelim potezom zapalila Instagram, a primećena je i velika promena (FOTO) Foto: Instagram printscreen/karleusastar



NJoj ne manjka ni hrabrosti ni iskustva u provokaciji da bi šokirala fanove. Ovo izdanje  kakvim se Jelena Karleuša pohvalila, poprilično je iznenadilo sve njene pratioce. 

Popularna Diva i ovoga puta odlučila se na smele i provokativne fotografije, ali za razliku od svih do sada, koje je u poslednje vreme postovala, Jelena Karleuša je iznenadila sve, kako stajlingom tako i novom frizurom. 





Haljinu koju je imala na sebi spustila je skroz. U prvi plan je istakla njeno bujno poprsje koje je pokrila rukama i istakla savršeno izvajane trbušnjake.Čitavu kombinaciju upotpunila je velikim srebrnim minđušama.  

Ipak, pored smelih fotografija, primećena je još jedna promena. Popularna pevačica, na fotografijama ima kratku ufrćkanu kosu, koja joj moramo da priznamo savršeno stoji. 

Slične vesti: ​Nije Mario: Marija Šerifović otkrila kako je želela da joj se sin zove! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>