Region

Svet

Glumica Ivana Jovanović prošla horor na porođaju

Glumica Ivana Jovanović svima nam je poznata po ulozi u seriji "Greh njene majke", a onda je dobila sina i život započela u Americi. Prošla je horor na porođaju kada su joj polomljena tri pršljena.

Glumica Ivana Jovanović prošla horor na porođaju Foto: Printscreen Youtube/Grace Official Channel
Ivani je porođaj jedno gorko iskustvo, a i sami lekari su rekli da je trebalo da je porode carskim rezom:


"Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije."- ispričala je Ivana Jovanović za Story.Trpela je neverovatne bolove:


"Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju.."- iskrena je glumica koja je posle razvoda od supruga odlučila da svoj život nastavi u Americi i za Gloriju ispričala da živi svoj san:

"Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše."
Foto: Printscreen Youtube/City Smart


Kako kaže sa plivanja ide pravo na posao na koji uvek kasni trinaest minuta:"Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge."Ivana Jovanović nije želela da ide na audicije za serije i filmove:


"Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc."- ispričala je glumica.
 

Haris Džinović u centru grada sa pljoskom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>