Region

Svet

Dragana Mirković se hitno oglasila i poslala jasnu poruku Dari Bubamari! (FOTO)

Dragana Mirković hitno se oglasila, nakon izjave Dare Bubamare da je stupila u kontakt sa njenim bivšim suprugom Tonijem Bijelićem i poslala joj jasnu poruku.

Dragana Mirković se hitno oglasila i poslala jasnu poruku Dari Bubamari! (FOTO) Foto: Printsreen Youtube Ilustracija/RTV Pink



Dara je javno izjavila da je pokušala stupiti u kontakt sa Tonijem radi rešavanja nekih administrativnih pitanja, ali je istakla da bi bila spremna da posreduje u pomirenju Dragane i Tonija. Ova izjava izazvala je znatiželju javnosti, a nakon toga, Dragana je na svom Instagram profilu reagovala na jedan od Darinih objava, stavljajući emotikon srca. Ovo gesto jasno je nagovestio bliskost između ove dve pevačice.

Ipak, iako su mnogi pomislili da će Dragana burno reagovati na ovakve Darine izjave, legendarna pevačica je još jednom pokazala koliko voli i ceni svoju mlađu koleginicu. 

Naime, Dara je na društvenoj mreži Instagram postavila fotografiju, koju  je sa mnogo srca prokomentarisala Dragana Mirković. Odmah nakon njenog komentara, usledio je i Darin odgovor:


Foto: Instagram printscreen/darabubamaraofficial

- Ljubim moju Draganu - napisala je pevačica uz mnogo emotikona srca. 

Slične vesti: ​Nikolija otputovala u Beč kod drugog muškarca! (FOTO)


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>