Region

Svet

Sloba Radanović se prvi put oglasio nakon skandala sa Darom Bubamarom!

U poslednjih nekoliko nedelja, srpski pevač Sloba Radanović našao se u žiži javnosti zbog kontroverze koja je izbila nakon što ga je koleginica, poznata pevačica Dara Bubamara, optužila da joj je navodno ukrao pesmu "Infarkt duše", koju je snimila u saradnji sa Željkom Nikolićem. 

Sloba Radanović se prvi put oglasio nakon skandala sa Darom Bubamarom! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Popularni pevač, iako se do sada nije oglašavao povodom ovih optužbi, odlučio je da prekine ćutnju i iznese svoju stranu priče:

- Nisam se čuo sa Darom, nije trebalo da me razvlači po medijima. Ali, izrekao sam jednu umotvorinu. Slobu i Daru Bubamaru ne može da posvađa ni Dara Bubamara. Tako da, eto. Ona je luckasta, opraštam joj sve to. Jednostavno, nije u pravu. Niti sam znao da je to njena pesma, niti od tog momka... Čim je ta pesma toliko dugo stajala u toj fioci, verovatno su i oni odustali od nje. Ne znam šta se dogodilo, ali nije ni moje da se pitam. Uredno sam je kupio od autora, tekstopisaca i onog ko je radio aranžman i muziku. Tako da, uredno sam sve platio, imam sve potpise, imam svaki papir, nisam ništa ukrao. Krivo mi je. Voleo bih da ljudi slušaju i moju i njihovu verziju. Pozivam sve ljude da slušaju obe verzije. Nemam nikakvu lošu emocije, loše energije, zle krvi, ja to sve doživljavam kao jedan veliki nesporazum - rekao je Sloba Radanović pred predstavnicima medija. 

Sloba se sinoć pojavio kao specijalni gost na drugom koncertu Aleksandre Prijović koji je održala u Novom Sadu. Izvodeći svoje najveće hitove, popularni pevač doveo je atmosferu do usijanja, a publika je zajedno sa njim, pesme pevala zajedno uglas. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>