Region

Svet

Mile Kitić šokirao skandaloznom izjavom: Imao sam intimne odnose za pare!

Proslavljeni folk pevač, Mile Kitić, živi u skkladnom braku sa koleginicom Martom Savić, ali iako je oženjen često otvoreno priča o svojim avanturama. 

Mile Kitić šokirao skandaloznom izjavom: Imao sam intimne odnose za pare! Foto: YouTube Printscreen/Mile Kitic



Iako danas predstavlja simbol porodične stabilnosti sa nezaboravnim hitovima i uspešnom karijerom, svojevremeno je u jednoj emisiji odlučio da otkrije delić svoje prošlosti koji je iznenadio mnoge.

Tokom jednog intervjua, Mile je progovorio otvoreno o svojim ranijim iskustvima, ali i intimnom odnosu koji je imao za novac, čime je iznenadio sve. 

- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love- rekao je pevač om prilikom za medije.

Popularni folker je uvek bio otvoren u vezi sa svojim ljubavnim životom, ne krijući činjenicu da je uživao u raznovrsnim ljubavnim  odnosima, čak i nakon što se venčao.



"Ne postoji grad u kojem nisam imao devojku. Jednom sam čak istovremeno izlazio sa deset žena. Bio sam mlad i avanturistički raspoložen. Nikada nisam bio osoba koja bi plakala za nekim, jer mladost nosi svoje. Čak i kada sam se venčao, imao sam svoje ljubavnice, a to je slučaj i danas. Pored Marte, uvek sam imao nekoga", priznao je Kitić.

Mile je odlučio podeliti sa javnošću neke od najskrivenijih tajni svojih kolega koje su do tada bile čuvane u tajnosti.

- Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice - rekao je on u jednoj od emisija.

Slične vesti: ​Ćerka Đorđa Balaševića progovorila o najtežim trenucima: Šansa je bila jedan posto!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>