Region

Svet

Seka i Veljko odbrojavaju dane do svadbe (Foto)

Poznata folkerka Seka Aleksić i njen dečko kik bokser Veljko Piljikić odmaraju u Šarm el šeiku i odbrojavaju dane do njihovog venčanja koje će se održati u beogradskom restoranu "Franš".

Seka i Veljko odbrojavaju dane do svadbe (Foto)



Ovaj poznati par puni baterije pred veliki dan u luksuznom hotelu "Four seasons", vreme najčešće provode plivajući, izležavajući se na suncu i na masažama što će ih sigurno opustiti i pomoći im da što opuštenije dočekaju dan kada će izgovoriti sudbonosno "da".

"Iza mene je naporna godina, tako da mi je ovaj odmor bio preko potreban! Pored toga što sam promovisala novi CD i snimila sopstveni rijaliti, imala sam i neverovatan broj nastupa, tako da me je umor savladao, pa u Šarmu punim baterije za nove radne pobede! Veljko i ja vreme provodimo uglavnom na bazenu, na masažama, ali i hotelskoj plaži koja je predivna", rekla je Seka, dodavši da je ipak na odmoru hiperaktivna jer iz Egipta prati poslednje pripreme za svoje venčanje, koje mediji već nazivaju „svadbom veka"!



Kao što je do sada pokazivala Seka ništa ne prepušta slučaju pa će i za najveći dan u njenom životu sve biti pažljivo osmišljeno.

"Poznato je da sam perfekcionista i da ništa ne prepuštam slučaju, posebno kada je reč o jednom takvom danu, kada ćemo se Veljko i ja zakleti jedno drugome na večnu ljubav. Kreator Saša Vidić završava moju venčanicu i Veljkovo odelo, a dekorateri su već pripremili sve za uređenje prelepe bašte „Franša"! Moram priznati da oboje osećamo pozitivno uzbuđenje pred venčanje", rekla je Seka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>