Region

Svet

Oženio se Dado Polumenta! (Foto)

Iako se već danima šuška da se Dado Polumenta tajno oženio, prava istina je da je on danas, tačno u podne, izgovorio sudbonosno DA svojoj izabranici, Selmi Mekić.

Oženio se Dado Polumenta! (Foto)



Fotografije koje su se noćas pojavile, zapravo su napravljene na devojačkoj večeri, dan pred venčanje.

Dado i Selma su se venčali u Novom Pazaru, a kum popularnog pevača bio je njegov najbolji prijatelj i menadžer, Edo. Dadova porodica došla je iz Švedske i Švajcarske, kako bi zajedno sa njim proslavili najsrećniji dan u životu, a venčanju je prisustvovao i njegov sin Dorijan, koji je veče pred svadbu očevoj izabranici doneo ogroman buket cveća, iza kog se mališan nije ni video, te su se gosti šalili, nazivajući ga "buketom koji hoda".



Dadova izabranica, Selma, rođena je 1990. godine i radi kao veroučiteljica. Bila je omiljena među decom kojoj je predavala, te su svi tužni što se, nakon udaje, seli sa mužem za Beograd.

"Iskreno, od srca bih svima poželeo da nađu sreću kakvu sam našao ja. Čovek tek kada pronađe svoju drugu polovinu, počne da razmišlja onako kako bi trebalo i da na svet gleda pravim očima", rekao je Dado Polumenta, a na pitanje zbog čega je krio od javnosti da se ženi, odgovara: "Nisam krio, ali nisam ni objavio na sva zvona. Venčanje je intimni čin i želeo sam da oko mene u tom trenutku budu porodica i prijatelji, svi naši najmiliji. Nisam želeo pritisak javnosti. Svojim izborom se ponosim i smatram da sam pronašao ženu koja je idealna za mene."

Redakcija portala Svet Plus im upućuje iskrene čestitke.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>