Region

Svet

Dado Polumenta se presvlačio usred parka u centru Beograda!

Dado Polumenta izgleda nema problem da se skine u parku u centru glavnog grada, i to usred dana, na dečjem igralištu. Možda te očekivali neku opkladu, ali ipak se radilo samo o snimanju spota za njegovu novu pesmu "Lijepa je da boli".

Dado Polumenta se presvlačio usred parka u centru Beograda!



Dado Polumenta snimao je u toku jučerašnjeg dana spot za pesmu "Lijepa je da boli", a pošto je u drugom kadru morao da promeni košulju, pevač se presvlačio usred parka dok su ga saradnici zaklanjali.

Dado Polumenta ludovao ulicama Beograda!
Sa osmehom na licu Dado je u centru grada radio na ekranizaciji svoje nove pesme i nije mu bilo teško da napravi pauzu i fotografiše se sa fanovima, iako je snimanje potrajalo ceo dan. Ipak, najzanimljivije je bilo kada se Dado presvlačio, a sudeći po fotografijama atmosfera je bila više nego zabavna.

"Ovaj spot će biti veoma zanimljiv i nadam se da će se veoma dopasti publici. Radimo već nekoliko sati na snimanju, ali još nije sve gotovo. Biće ovo dobra stvar", izjavio je Dado na snimanju spota, gde se pokazao kao pravi profesionalac jer je sve vreme pregledao snimljene kadrove i ako mu se nisu svideli, snimao bi ih ponovo i ponovo...

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>