Region

Svet

Dado Polumenta zaprosio devojku na nastupu u Americi!

Dado Polumenta zaprosio je devojku na svom nastupu u Atlanti, i to uz pesmu "Fali mi ljubav"! Ipak, obožavateljke popularnog pevača mogu da odahnu, jer Dado nije zaprosio svoju devojku!

Dado Polumenta zaprosio devojku na nastupu u Americi!



Nije Dado Polumenta rešio ponovo da staje na ludi kamen, niti je devojka koju je zaprosio njegova izabranica, već je ruku od nepoznate devojke zatražio u ime svog obožavaoca.

"Dečko je zamolio Dadu da umesto njega zaprosi njegovu devojku pred svima. Popularnom pevaču se ideja baš dopala, pa je na nju rado pristao. On je zatražio ruku devojke svog obožavaoca i dobio gromoglasan aplauz od svih prisutnih, koji su bili dirnuti ovom emotivnom scenom", ispričao je izvor za Kurir.

Dado je potvrdio ovu priču, i kazao da ga je ideja oduševila. "Ljubav je najlepša stvar na svetu, koja sve pokreće. Kada sam čuo ideju, uopšte se nisam dvoumio. Bilo mi je zadovoljstvo da to uradim. Verujem da će njihova ljubav biti dugovečna, a meni je bila velika čast", ispričao je popularni pevač.

Inače, Polumenta je i dalje na turneji Sjedinjenim Američkim Državama, odakle se uskoro vraća i sprema specijalno iznenađenje za publiku koje će svi uskoro moći da vide.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>