Zanimljivosti

ShowBiz

Vesti

veruj u sutra najnovije vesti - strana 11

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša sutra na sudu

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša sutra na sudu

Sada, kada je Svetlana Ražnatović odslužila kaznu kućnog zatvora, konačno može da se pojavi na suđenju protiv Jelene Karleuše i obrazloži tužbu koju je podnela protiv nje!Naime, nakon 14 godina izbegavanja da se sretnu oči u oči, Ceca i Jeca će se sutra pre podne konačno sastati u Prekršajnom sudu u Beogradu! Ovaj događaj sigurno je jedan od najzanimljivijih na našoj estradi poslednjih godina, a kakav će ishod biti, zavisi od dokaza, odnosno iskaza, koje će folk i pop pevačica izneti pred sudijom.

Pročitaj više

Džek i Džil od sutra u našim bioskopima (Video)

Džek i Džil od sutra u našim bioskopima (Video)

„Džek i Džil“ je film koji prati život Džeka Sedlstajna (Adam Sendler), uspešnog marketinškog magnata iz Los Anđelesa, koji ima prelepu ženu, decu i svake godine se užasava jednog događaja: posete za Dan Zahvalnosti njegove sestre bliznakinje, koju takođe tumači Adam Sendler. Džil je veoma zahtevna i pasivno-agresivna osoba, koja ušuškani Džekov život okreće naopačke.

Pročitaj više

Zvonko Bogdan sutra u Sava Centru

Zvonko Bogdan sutra u Sava Centru

Poznati interpretator panonske šansone Zvonko Bogdan održaće sutra tradicionalni jesenji koncert u Sava centru, gde će sa svojim tamburašima izvesti pesme poput "Hej, salaši na severu Bačke", "Kad padne prvi sneg", "Kad sam bio mlađan lovac ja", "Ko te ima taj te nema", najavila je agencija "Long plej".

Pročitaj više

>