Region

Svet

Cecin sin povredio kičmu na fudbalu

Posle nagodbe sa tužilaštvom i problema koji su je zadesili u poslednje vreme, pevačica Ceca Ražnatović proživljava mnogo goru dramu zbog svog sina Veljka koji je u ponedeljak na fudbalskom treningu povredio kičmu.

Cecin sin povredio kičmu na fudbalu



"Tačno je da je Veljko doživeo nezgodu na treningu, zbog čega je odmah prevezen na privatnu kliniku na detaljnu analizu. Tokom specijalističkog pregleda konstatovali su da je došlo do povrede kičme i iskakanja pršljenova, zbog čega će biti primoran na strogo mirovanje, što se njemu uopšte nije svidelo" - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Veljko će biti odsutan iz škole 21 dan, a lekari su mu od sportskih aktivnosti preporučili samo plivanje, kako bi se problem sa pršljenom što pre sanirao" .

Izvor dodaje da je u tom momentu Ceca imala neki čudan predosećaj, a samo par minuta kasnije joj je javljeno da je Veljko imao nezgodu.

"Ceca kao da je osetila da se njenom detetu nešto loše dešava, uznemirila se i krenula da Veljka pozove telefonom. Međutim, preduhitrio ju je trener koji joj je objasnio šta se dogodilo na stadionu. Istog trenutka ona je u pratnji obezbeđenja otišla do klinike i smirila se tek kad je videla da se njen naslednik dobro oseća" - ističe izvor, koji tvrdi da je pevačica istog trenutka obezbedila najbolje lekare koji će brinuti o njegovom oporavku.

"Kada su njena deca u pitanju Ceca ništa ne prepušta slučaju! Odmah je angažovala i najbolje fizioterapeute koji će svakodnevno raditi vežbe sa njenim sinom da bi se što pre oporavio i nastavio sa svakodnevnim aktivnostima. Ona je sada non-stop sa njim jer ne želi nijednog trenutka da ga ostavi samog. Veljku dane oporavka prekraćuju drugari i drugarice iz škole, pa se zajedno sa Cecom i Anastasijom šale na njegov račun" - zaključio je izvor.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>