Region

Svet

Ceca Ražnatović se ove pesme najviše stidi u karijeri (VIDEO)

Ovu pesmu nikada nije pevala na nastupima i koncertima.

Ceca Ražnatović se ove pesme najviše stidi u karijeri (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV PinkCeca Ražnatović, ikona naše folk scene već više od tri decenije, proslavila se brojnim hitovima koji su osvojili srca publike širom regiona. Međutim, čak i među njenim najpopularnijim pesmama, postoji jedna koju pevačica izbegava da izvodi.

Iako su neki njeni singlovi stekli status klasika i redovno se izvode na njenim koncertima, postoji jedna pesma koju Ceca nikada nije volela da peva u javnosti. Reč je o numeri "Greška", koja se nalazi na njenom albumu "Cvetak zanovetak", snimljenom kada je imala samo 16 godina.Tekst ove pesme odslikava neobičnu priču o odrastanju i suprotstavljanju očekivanjima okoline. Pesma govori o devojčici koja se razlikuje od drugih, koja ne želi da bude "dama" po standardima koje joj nameću, već živi svoj život na svoj način. 

Iako je ova pesma deo njene muzičke karijere i ima svoje mesto u istoriji naše muzike, Ceca Ražnatović preferira da se fokusira na druge numere koje više odražavaju njen trenutni umetnički identitet i stav.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>