Region

Svet

Ceca ne može da nadje dobre pesme

Pevačica Ceca Ražnatović koja već uveliko radi na svom novom album, prema rečima izvora ima veliki problem oko odabira pesama.

Ceca ne može da nadje dobre pesme



Naime, pevačica već mesecima unazad zajedno sa svojim saradnicima Marinom Tucaković i Aleksandrom Milićem Milijem preslušava melodije i bira adekvatne pesme, kako bi svojim fanovima posle pet godina predstavila nešto kvalitetno, novo i sveže.

"Već sada je izvesno da će Mili za Cecin novi album uraditi osam pesama i niko ne sumnja da će ponoviti uspeh albuma “Idelano Loša”, ali problem je što ona sada ne zna koje pesame, od onih koje su drugi autori u prethodnih nekoliko meseci napisali za nju, da uvrsti na album. Do sada je praktikovala da svaki album ima do jedanaest pesama, no možda će ovog puta napraviti izuzetak jer je imala diskografsku pauzu od pet godina" - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Ceo projekat je do pre izvesnog vremena nosio naziv “Ide to s Godinama” po pesmi koju su Rale i Marina napisali za nju, koji su uradili i pesme “Kiša” i “Ništa Ti Ne Zameram”. Baladu “Užasno Mi Nedostaje” za Cecu je napisao Bora Đorđević, dok je i Marija Šerifović svoju prvu kompoziciju poklonila baš Ražnatovićevoj. U opticaju su i pesme “Rođena nisam za ljubav” i “Razum i srce” i ima tu još nekoliko dobrih pesama koje je želela da snimi, ali će nažalost neke od njih morati da otpadnu" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>