Region

Svet

Maja Nikolić: Firči ima mali penis (Video)

Pevačica Maja Nikolić još jednom je pokazala da definitivno nema dlake na jeziku. Maja je pre par dana muzičaru Firčiju obećala da će mu se osvetiti kad za to bude došlo vreme, zbog provokacija koje on uputio na pevačici na račun zbog njenog ponašanja, izgleda i pevanja.

Maja Nikolić: Firči ima mali penis (Video)



Maja je ispunila svoje obećanje i u samo par minuta uspela da ga izvređa na račun njegove muškosti i karaktera.

"Kako može da krade neko ko je normalan?! Firči je bolestan! To što mi je oteo dukate jer je jači od mene, to rade samo pi*ke! Muškarac koji može sa ženom tako da se raspravlja, verovatno ima malu onu stvar u gaćama. Znači da je kukavica"! - izjavila je Maja, dok je pevač Ćemo je dobacio da je Firči sigurno hteo da bude moderni Robin Hud.

"On liči na konja kojeg je jahao Robin Hud. Ja obećavam da ću mu do kraja rijalitija zagorčati život! Teško njemu od mene" – pričala je pevačica, dok je Firči bio u dubokom snu.

Njihove svađe proteklih nekoliko dana nemaju granice, te je jedna od poslednjih bila kada je Maja čistila kuću za građanstvo, a Firči iskoristio taj momenat da je iznervira i u trenutku kada je prolazio nogom, šutnuo je đubre koje je bilo na gomili.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>