Tvoje lice zvuci poznato

Zanimljivosti

Vesti

firci najnovije vesti

Sud Firčiju oduzeo pasoš?!

Sud Firčiju oduzeo pasoš?!

Posle Maje Nikolić i Miloša Bojanića, istražni sudija u Palati pravde ovih dana saslušao je i Ivana Fecea Firčija, protiv koga je pokrenut krivični postupak zbog sumnje da je vređao srpski narod! Naime, kako „Alo!“ saznaje, nakon što su njegove „kolege“ iz rijalitija, optužene zbog uvrede Jevreja, ispričale pred sudijom da je i Firči koristio govora mržnje, pokrenut je postupak i protiv novosadskog muzičara i odlučeno je da mu se oduzme pasoš na određeno vreme.

Pročitaj više

Miloš Bojanić se uplašio tužbe

Miloš Bojanić se uplašio tužbe

Istražni postupak koji je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo povodom vređanja Jevreja uplašio je Miloša Bojanića, koji je upravo zbog toga odložio odlazak na skijanje u austrijski Inzbruk. On je sa suprugom Brankom juče trebalo da otputuje, ali mu je najavljena tužba poremetila planove.

Pročitaj više

Dvor: Maja i Miloš na saslušanju

Dvor: Maja i Miloš na saslušanju

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istražni postupak protiv Maje Nikolić i Miloša Bojanića zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, zbog antisemitskih izjava datih u rijaliti programu "Dvor". Na zahtev tužilaštva, istražni sudija Višeg suda saslušaće dvoje osumnjičenih, kao i svedoke, učesnike ovog rijalitija, koji su bili prisutni kad su sporne izjave date.

Pročitaj više

>