Region

Svet

Vesna Zmijanac u vezi sa 20 godina mlađim muškarcem

Posle učešća u rijaliti šou-programu „Survivor“, čini se da Vesni Zmijanac ruže cvetaju na svim poljima. Vesna je, kako sama kaže, prebukirana poslovnim ponudama, a krenulo joj je i na ljubavnom planu, i to kako - u vezi je sa mnogo mlađim muškarcem.

Vesna Zmijanac u vezi sa 20 godina mlađim muškarcem



Vesna se nedavno u jednom restoranu pojavila sa dvadesetak godina mlađim Željkom Ristovićem iz Beograda. Ona uz osmeh kaže: "Naša veza je u povoju. Lepo se slažemo i uživamo. Videćemo kako će se naš odnos razvijati, ali smo na dobrom putu. Moj život je čudan i nije lako pratiti me. Upoznali smo se pre godinu dana, ali tek nedavno smo intenzivirali naše druženje".

Zbog prebukiranog radnog programa, na njenu žalost nije imala priliku da ode u Atinu, gde joj živi ćerka Nikolija.

"Nisam bila u Atini jer sam preokupirana poslovnim obavezama. Ali nadam se da će Nikolija uskoro doći u Beograd. Možda ćemo i Novu godinu provesti zajedno. Videćemo, sve zavisi od nje" – kaže pevačica.

O svom novom albumu koji je odavno pripremljen kaže: "Moj novi album je odavno pripremljen ali ja nisam. Potrebno mi je da se psihički spremim za taj poduhvat. Neophodno je da se osamim i posvetim tome. Ali kad sam se vratila iz rijalitija „Survivor“, upala sam u sveopšte ludilo: nastupi, snimanja, emisije. Nadam se da ću posle novogodišnjih praznika imati više vremena za sebe, svoju privatnost i stvaralaštvo".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>