Region

Svet

Prepoznajete li Vesnu Zmijanac nenašminkanu? Dnevno izdanje bez grama šminke (Foto)

Pevačica Vesna Zmijanac pre nekoliko dana slučajno je na sceni "Granda" podigla haljinu i pokazala donji veš, što nije promaklo prisutnim fotografima, kao ni njen jutarnji izlazak bez šminke gde je neprepoznatljiva.

Prepoznajete li Vesnu Zmijanac nenašminkanu? Dnevno izdanje bez grama šminke (Foto)



Nespretna Vesna Zmijanac podigla haljinu i pokazala donji veš! (Foto)
Iako se Vesna Zmijanac uglavnom pojavljuje u haljinama, na visokim potpeticama, našminkana i doterana, u jutarnju kupovinu ili šetnju po svom kraju sigurno ne odlazi tako obučena. Zato ju je paparaco uhvatio kada je bez imalo šminke jednog jutra izašla iz svoga stana.



Bez grama šminke Vesna se prošetala centrom Beograda trudeći se da ne bude primećena, što joj je i pošlo od ruke kod prolaznika, jer su bili rani jutarnji sati.

Vesna Zmijanac opasna tašta, ne vidi zeta u Nikolijinom dečku (Foto)
Ona se žurno uputila u servis mobilnih telefona gde se kratko zadržala. Očigledno je da ju je kvar na mobilnom telefonu iznenadio, jer poznata pevačica nije stigla ni da se očešlja, već je kosu nespretno pokupila šnalom. Vesna nije mnogo obraćala pažnju ni na garderobu, pa je obukla prvo što joj je bilo pod rukom, a to su široke pantalone i džemper. Svesna svog stajlinga, pevačica se trudila da bude neprimetna, pa se brzim korakom vratila u auto i odvezla na Bukulju, gde provodi dosta vremena.



Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>