Region

Svet

Tina Ivanović: Nisam iskoristila bolest svog oca da bih otišla sa Farme!

Otkako je iznenada morala da napusti imanje u Lisovićima, Tina Ivanović se ni jedan trenutak nije odvojila od svoje porodice, prvenstveno od oca , čije se zdravstveno stanje poboljšalo ovih dana. Ne planira povratak na imanje ali planira da vezu sa Zvezdanom Anđićem ozvaniči čim joj otac stane na noge.

Tina Ivanović: Nisam iskoristila bolest svog oca da bih otišla sa Farme!



Za svog oca kaže da je čvrst čovek ali da je isto tako i emotivac i ne može da poveruje da joj se otac šlogirao zbog svađe koju je izazvala Vendi, ali i da se puno obradovao kada je u bolnici ugledao svoju ćerku koja je samo zbog njega napustila imanje. Tina dodaje da nikada ne bi iskoristila bolest svog oca kako bi dobila na medijskoj pažnji  i da je produkcija dobila sve nalaze koji potvrđuju stanje njenog oca.

Na pitanje kako je reagovala na Vendino pominjanje njenog sina Danijela, Tina kratko odgovara: "To me je najviše povredilo, jer niko nema prava da ulazi u tuđi život i dira mi porodicu. Šta god drugo da je rekla, ne bi me potreslo i sigurno da ne bih odreagovala na njene prozivke." i dodaje da , kad se razvela od Danijelovog oca Danijel je imao svega tri godine i da njegova porodica nije dozvoljavala da vidi svog sina, i da ga sve do 2005. godine nije videla.

Ponovo je stupila u kontakt sa sinom uz veliku Zvezdanovu pomoć i pomoć njegovih prijatelja došli su do broja telefona kuće u kojoj je Danijel živeo. Na pitanje da li Danijel želi da živi sa njima, dete je sa oduševljenjem pristalo. Dugih 14 godina je sa Zvezdanom u vezi i  kaje se što se bavila karijerom svih tih godina nego proširenjem porodice i ukoliko ne ostane u drugom stanju prirodnim putem obaviće veštačku oplodnju.

Za kraj dodaje da se ne plaši Zvezdana jer je on divan partner i da poštuje njeno mišljenje i reči, i da je samo pitanja vezana za karijeru njemu prepustila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>