x

Sve na portalu o:

Farma

Udaje se Ljuba Pantović, bivša učesnica Farme!
Ljuba Pantović, fitnes instruktorka, kik-boks šampionka i učesnica rijalitija Farma, posle kraha u privatnom životu ne krije da je ispunjena i da se udaje za biznismena Mirka Perića, koji živi u Švedskoj.
4. jul 2014. 18:14
Memo Haljevac tuži Pink - nagrada od Farme četiri još uvek nije isplaćena!
Nakon Jelene Golubović kojoj tekođe nisu isplatili glavnu nagradu od 50.000 evra, a ni honorar, tužbu protiv relevizije "Pink" podneo je i bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac, kome takođe nisu isplatili nagradu od "Farme četiri".
4. maj 2014. 12:39
Nova Farma ne kreće pre septembra!
Rijaliti Farma uvek se sa znatiželjom iščekuje, a iako je prošlo nepunih mesec dana kako je završena poslednja sezona, već se spekuliše kad će krenuti nova. Ipak, na razočarenje mnogih, to se po svemu sudeći neće desiti pre septembra.
27. januar 2014. 16:12
Farma 5: Ivan Marinković i Suzana Perović snimaju duet - Kad mogu svi, možemo i mi!
Farma 5 još uvek je jedna od glavnih tema, a učesnici Ivan Marinković i Suzana Perović odlučili su da krunišu svoje prijateljstvo duetom koji će snimiti.
7. januar 2014. 19:01
Ivan Marinković: Na žalost mnogih, uspešno sam završio misiju Farma
Ivan Marinković, finalista rijalitija Farma, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, te kazao da je ponosan na svoje učešće u rijalitiju, i na to što je, na žalost mnogih, ostao do samog kraja.
7. januar 2014. 11:43
Farma 5 Narod pita: Jelena Jovanović - Zoricu Marković ne poštujem kao čoveka, trpeće posledice!
Voditelj  Vlada Stanojević je u svom studiju ugostio četiri učesnika Farme 5, a među njima se našla i pevačica Jelena Jovanović koja je svoje učešće obeležila vezom sa Edinom i skandalom sa Marijanom Leontijević.
6. januar 2014. 18:25
Farma 5 Narod pita: Romana Panić dobila kompliment - Žao mi je što mi nisi ćerka!
Danas učesnici Farme 5 Jelena Jovanović, Slobodan Đurković, Romana Panić i Marko Vukotić odgovaraju na pitanja gledalaca u emisiji uživo "Narod pita", a pevačica Romana dobila je kompliment od jedne prosvetne radnice koja se javila.
6. januar 2014. 17:50
Farma 5: Jelena Jovanović - Edinova i moja ljubav jača je nego ikada
Jelena Jovanović i Edin Škorić svojom romansom obeležili su rijaliti Farma, a u svojoj ljubavi uživaju i sada, te time demantuju sve one "zle jezike" koji su tvrdili da je njihova veza samo taktika za što duži ostanak na imanju.
5. januar 2014. 14:33
Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi ne da da vidim ćerku!
Ivan Marinković, superfinalista rijalitija Farma, posle izlaska sa imanja i četiri meseca izolacije, još uvek nije uspeo da vidi svoju ćerku Lenu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan.
5. januar 2014. 14:05
Farma 5: Katarina Grujić - Uspela sam da razbijem predrasude o sebi, kao vaspitana i sposobna gradska devojka!
Katarina Grujić ostala je do samog kraja rijalitija Farma 5 kao jedan od učesnika, a posle brojnih poruka podrške koje je dobila na društvenim mrežama, odlučila je da se zahvali svojim fanovima.
4. januar 2014. 22:05
Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi je rekla da ostanem u onom svinjcu još pet godina!
Ivan Marinković proveo je četiri meseca u rijalitiju Farma, a pridružio se ostalim takmičarima samo nekoliko dana nakon medijskog rata koji je vodio sa bivšom suprugom Gocom Tržan.
3. januar 2014. 16:03
Farma 5: Jelena Golubović otkrila - Imala sam neverovatan seks sa Čupom za Novu godinu!
Pobednica Farme 5 Jelena Golubović kaže da je sa verenikom Čupom Kalačom za Novu godinu imala neverovatan seks, i da je on mnogo bolji ljubavnik u odnosu na ono što je javnost mogla da vidi, na snimku sa Farme.
3. januar 2014. 15:25
Farma 5: Edin Škorić javno u emisiji obećao Jeleni Jovanović seks!
Edin Škorić i Jelena Jovanović, zajedno sa ostalim superfinalistima Farme 5, gostovali su u emisiji "Amidži šou", te publici otkrili da još uvek nisu proveli noć zajedno, ali da će se to desiti čim pre!
2. januar 2014. 15:41
Farma 5: Jelena Golubović ponovo zaprošena! Čupo Kalač dobio konkurenciju?!
Jelena Golubović, pobednica rijalitija Farma 5, koja je svoju pobedu krunisala i veridbom, ponovo je dobila bračnu ponudu pred kamerama! Posle Čupe Kalača, rediteljka ima novog udvarača!
2. januar 2014. 11:43
Farma 5: Jelena Golubović - Mama i baka ne veruju u moj brak sa Čupom
Jelena Golubović, koja je iz rijalitija Farma izašla kao pobednica, ali i kao verenica Čupe Kalača koji ju je zaprosio odmah po izlasku sa imanja, kaže da njena porodica ne podržava taj brak.
2. januar 2014. 11:04
Farma 5: Ivan Marinković - Sara me zove, ali ja joj se ne javljam
Ivan Marinković, superfinalista Farme 5, koji je svojom neuzvraćenom ljubavlju prema Sari Trajanović obeležio ovu sezonu rijalitija, kaže da se sa lepom manekenkom još nije video, iako ga ona neprestano zove.
2. januar 2014. 10:40
Farma 5: Ivan Marinković - Ponosan sam što sam kao bivši muž došao do finala! Goci čestitam na veridbi!
Ivan Marinković, koji je u rijaliti Farma ušao kao bivši muž Goce Tržan, kaže da je ponosan što je došao do samog finala iako nema VIP zanimanje, te da bivšoj supruzi čestita na verdibi.
1. januar 2014. 15:39
Farma 5: Jelena Golubović - Nisam imala seks sa Čupom, ja sam patrijahalno vaspitana! (Video)
Pobednik Farme 5 Jelena Golubović izjavila je da nije imala seks sa Čupom Kalačem tokom trajanja ovog rijalitija, iako je snimak bio objavnjen na gotovo svakom portalu u regionu.
1. januar 2014. 15:23
Farma 5: Jelenu Golubović napao gledalac u emisiji - Lažete za magistraturu! (Video)
Jelena Golubović, pobednica rijalitija Farma 5, gostovala je u emisiji "Narod pita", a pored gledalaca koji su se javljali kako bi izrazili podršku rediteljki, bilo je i onih koji nimalo nisu zadovoljni pobednicom ove sezone.
1. januar 2014. 12:09
Farma 5: Jelena Jovanović - Nisam imala seks sa Edinom, to je Romana izmislila zbog ljubomore!
Jelena Jovanović i Edin Škorić svakako su svojom ljubavnom vezom obeležili petu sezonu rijalitija Farma, a po završetku istog, mlada pevačica oštro demantuje glasine da je sa bivšim odbojkašem imala seks na imanju u Lisoviću.
1. januar 2014. 11:47
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus