Region

Svet

Limen na listi za privođenje londonske policije

Muzičaru Limenu preti zatvorka kazna u Londonu. Naime, ovaj poznati muzičar koji je devedesetih živeo i radio u Velikoj Britaniji nije isplatio svoja kreditna zaduženja, pa se zbog toga našao na poternici londonske policije.

Limen na listi za privođenje londonske policije



"Limeni se krajem devedesetih odselio u London, gde je radio po raznoraznim restoranima, u kojima je „šamarao tanjire“ i prao sve pre nego što se snašao i dobio stalni posao. Kada je stao na svoje noge i postao kreditno sposoban, sa svojom tadašnjom partnerkom Dušicom stupio je u brak i dobio ćerkicu Kristinu, koja sada ima jedanaest godina. U želji da se na brzinu skući, Limeni je podigao kredit i tako upao u dugove zbog nemogućnosti da otplati kredit" - priča izvor blizak muzičaru.

"Međutim, to je samo početak njegovog kraha! Nikola se ubrzo razveo, ali zbog nedostatka novca je prestao da plaća alimentaciju i rate za kredit, te je tako dospeo na poternicu britanske policije. S obzirom na to da se nalazi na listi traženih, ukoliko bi se pojavio na tlu Engleske, njihova policija bi ga odmah uhapsila. Po svemu sudeći, muzičar je u ovom rijaliti šouu video jedinu šansu da se iskobelja iz dugova i koliko-toliko dovede svoj život u red" - završava izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Limen

Povezane vesti:


>