Region

Svet

Neda Ukraden: Susret sa pevačicom koja joj je ukrala pesmu!

Neda Ukraden otkriva svoje iskustvo susreta sa pevačicom koja je snimila njenu pesmu, ističući neočekivan gest koji je iznenadio sve prisutne.

Neda Ukraden: Susret sa pevačicom koja joj je ukrala pesmu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV 

U ekskluzivnom intervjuu za emisiju "Ekskluziv", Neda Ukraden otvorila je dušu o svom iskustvu sa prevođenjem i snimanjem njenih pesama u Bugarskoj i Rumuniji.


Posebno je istakla slučaj kada je poznata bugarska pevačica Ivana snimila njenu veliku pesmu "Nisam ti ja bilo ko" pod nazivom "Dijamanti", što je izazvalo kontroverzu.
 

Emotivni susret na velikoj sceni
 

Neda je opisala svoj susret sa Ivanom na velikoj sceni: "Svi su očekivali varnice i tenziju, ali Ivanin gest me je iznenadio. Pred publikom je rekla: 'Čast mi je da najavim pevačicu, zahvaljujući kojoj sam zaradila mnogo novca', klekla je na pod i poljubila mi ruku."
 

Ovo iskustvo Nede pokazuje važnost kolegijalnosti i poštovanja u muzičkoj industriji, čak i kada se suočavate sa situacijama poput ovih.


@prvatelevizija

Neda Ukraden nam je otkrila kako je izgledao susret sa bugarskom pevačicom koja joj je ukrala pesmu.

♬ original sound - Prva Televizija

Neda Ukraden je pokazala kako se može odgovoriti na potencijalno neprijatnu situaciju sa kolegom iz industrije sa dostojanstvom, naglašavajući važnost poštovanja i profesionalizma.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>