Region

Svet

Sandra Obradović u maju pred matičarem: Verenički prsten od 10.000 evra izabrala svekrva

Sandra Obradović uskoro staje na ludi kamen, a dokaz je i skupoceni verenički prsten koji od utorka krasi njenu levu ruku, a koji je za nju odabrao njen dugodišnji dečko Aleksandar Nedeljković uz pomoć svoje majke Olivere.

Sandra Obradović u maju pred matičarem: Verenički prsten od 10.000 evra izabrala svekrva



Udaje se Sandra Obradović: Želim glamuroznu svadbu
Manekenka, bivša misica i učesnica rijalitija Farma, Sandra Obradović, posle dve godine zabavljanja sa Aleksandrom Nedeljkovićem, inače sestrićem Bogoljuba Karića i bivšim momkom Anabele Atijas, konačno može da pristupi izboru venčanice. Naime, Sandra i Saša rešili su da se jedno drugom zavetuju i formalno, te od utorka buduća mlada sa ponosom na svojoj ruci nosi skupoceni verenički prsten.

Luksuzni komad nakita naročito se svideo Sandrinoj budućoj svekrvi, koja je insistirala da atraktivna manekenka dobije ovakav verenički prsten koji košta tričavih 10.000 evra, saznaje "Alo" od dobro obaveštenog izvora.

"Prsten od belog zlata, ukrašen velikim brilijantom kojim ju je verio Saša u jednom restoranu, Sandru je ostavio bez daha", kaže izvor, i dodaje da je prsten koštao 10.000 evra i da ga je lično birala Sašina majka Olivera.

Sandra Obradović dobila zlatni iPhone od dečka (Foto)
"Sandra i Saša u vezi su dve godine i oboje žele da se skrase i ljubav krunišu brakom. Odlučili su da se venčaju u maju i organizuju veliko slavlje. Dvoume se da li da svadbu organizuju u vili "Jelena" ili u "Orašcu", gde budući mladoženja i njegova porodica imaju kompleks hotela. Kumovi će biti Sandrina školska drugarica i Sašin prijatelj iz detinjstva", otkrio je izvor.

Inače, Sandra Obradović do sada je navodno dva puta bila verena, i to sa sa odbojkašem Ivicom Jevtićem i zvezdom Granda Slobodanom Vasićem, ali, nažalost, nijednu od tih veza nije krunisala brakom. S obzirom na to da je sada treći puta verena i da je izvesno da će se udati u maju, krilatica "treća sreća" će joj se, po svemu sudeći, pokazati kao istinita.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>