Region

Svet

Sandra Obradović ponovo izbačena iz stana!

Sandra Obradović ponovo je izbačena iz stana, kada je Ognjen Koroman odlučio da u njenga useli fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataiju, dok je manekenka morala da ga napusti momentalno.

Sandra Obradović ponovo izbačena iz stana!


 
Drastična promena Sandre Obradović: zbogom plavoj kosi! (Foto)
Prema pisanju Kurira, Sandra Obradović se seli u Beč dok je Koroman odlučio da svoj stan ustupi fudbaleru Crvene Zvezde:

Iako se spekulisalo da su njih dvoje u intimnoj vezi, Sandra mu je ipak uredno plaćala stanarinu. Pisalo se da su u ljubavi, pa da joj je zbog toga ustupio stan na korišćenje. Isto tako se pročulo da joj je dao otkaz kad je iz novina saznao za nju i Ćazima Osmanija, ali to nije tačno jer je ona doskora bila u Koromanovom stanu, koji je iznajmljivala. S obzirom na to da se seli u Beč, gde je navodno i počela njena romansa s albanskim biznismenom, možda će sad Ćazim tamo da joj obezbedi smeštaj", rekao je izvor za Kurir, dok je Koroman potvrdio ovakve navode:

"Tačno je da Katai živi u stanu iz koga se nedavno odselila Sandra, ne znam šta je tu sporno. Ja izdajem nekretninu, a svako bira gde će da živi", rekao je Ognjen za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/sandra Obradovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>