Region

Svet

Volela je poznatog fudbalera! Sandra Obradović iznenadila pratioce!

Bila je u vezi sa žestokim momcima i pevačima ali je volela i poznatog fudbalera. Sandra Obradović iznenadila pratioce! Objavila je u kom je mesecu  trudnoće!

Volela je poznatog fudbalera! Sandra Obradović iznenadila pratioce! Screenshoot/InstagramSandra Obradović koja se oprobala i kao rijaliti učesnica "Farme" u blagoslovenom je stanju o čemu ne želi da govori javno, ali je pratioce na drušvenoj mreži Instagram obradovala fotografijom uz koju je napisala da je u petom mesecu trudnoće.

Sandra je u vezi sa biznismenom čiji identitet nije htela da otkriva javnosti. Kako je njena veza sa Markom Đurovskim dok je bila u rijalitiju "Farma" bila javna, ona od raskida sa njim, više nije želela da priča o svojim partnerima. U ovom rijalitiju su je povezivali i sa Milanom Topalovićem Topalkom.

Sandru Obradović su mediji često povezivali sa žestokim momcima, fudbalerima i pevačima, ali ona sve to nije želela ni da potvrdi niti da demantuje. Među njima su bili pevač Sloba Radanović,  kao i fudbaler Stefan Mihajlović.

Buduća mama u jednom trenutku se oprobala i kao pevačica i kao voditeljka.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>