Region

Svet

Farma 5: Marko Vukotić - Čim izađem, ženim se!

Marko Vukotić važi za najzgodnijeg farmera, a loša vest za sve dame jeste ta da je crnogorski maneken rešio da se ženi čim se završi rijaliti.

Farma 5: Marko Vukotić - Čim izađem, ženim se!



Crnogorski maneken Marko Vukotić rekao je farmerima da će se oženiti čim izađe sa Farme! Još jednom je ponovio da mnogo voli svoju devojku Slađanu, i da jedva čeka svadbu nakon što se rijaliti konačno završi.

"Odmah se ženim! Ako preguramo ovu gungulu sa medijima, odmah ću je oženiti", kazao je Marko, i dodao da je mali problem to što njegova devojka Slađana ne želi da napušta Švedsku, gde trenutno živi. "Ma prava ljubav ne bira ni vreme ni mesto", zaključio je zaljubljeni Marko.

Inače, Marko je više puta tokom rijalitija iskazivao zabrinutost u pogledu toga da li ga devojka još uvek čeka, jer je bilo par spornih situacija koje je ona možda pogrešno protumačila. Najpre je Vukotić povezivan sa Marijanom Leontijević, te se šuškalo da se desio i taj čuveni poljubac među njima u zatvorenom kupatilu. A takođe je Marko dovođen u vezu i sa Romanom Panić, navodno, jer su očigledne varnice koje postoje među njima.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>