Region

Svet

Severina rasprodala splitsku Arenu u rekordnom roku! (Foto)

Severina Vučković je prva muzička zvezda koja je uspela da rasproda Spaladium arenu u Splitu do poslednjeg mesta. Koncert je zakazan za 6. decembar i ujedno je poslednji Severinin koncert u Hrvatskoj, u sklopu turneje "Dobrodošao u klub".

Severina rasprodala splitsku Arenu u rekordnom roku! (Foto)



Severina je prve spotove snimila u maminoj odeći
Prema rečima direktora Arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladao ovakav interes za neki koncert kao za Severininu muzičko-scensku bajku, iako su tamo svoje koncerte održavala najveća imena regionalne muzičke scene poput Zdravka Čolića, Đorđa Balaševića, Dina Merlina i mnogih drugih... Veliku turneju "Dobrodošao u klub" regionalna zvezda će završiti upravo u svom rodnom gradu, a ovoliko interesovanje garantuje pravi spektakl.

Turneja "Dobrodošao u klub" je muzičko-scenski spektakl u četiri čina, isprepleten vrhunskim scenskim nastupom velikog broja plesača, neverovatnim scenskim efektima i probranim Severininim hitovima. Kao i za svoje prethodne nastupe i za splitsku Arenu Severina je pripremila nešto posebno, pa tako ekipu koja sudeluje u stvaranju ove prekrasne priče čini čak 90 ljudi, dok je reditelj koncerta i celog spektakla priznati slovenački umetnik Tomaž Pandur.

Severina trening: U rekordnom roku do vretenastih bedara (Foto)
Split će u petak, 6. decembra biti poslednji grad u Hrvatskoj koji će otvoriti svoja vrata Severini, nakon Rijeke u kojoj je započela turneju, zatim Beograda u kojem je održala spektakularni koncert 30. marta u Kombank Areni) te Zagreba, Ljubljane, Sarajeva, Varaždina, Dubrovnika, Novog Sada, Subotice i drugih, a po mnogima je DUK najspektakularnija regionalna turneja koju je do sada videlo čak 100 000 ljudi.



Severinu nakon Splita čekaju nastupi u Frankfurtu, Mariboru, Černomelju i Phorzheimu, a Novu 2014. godinu dočekaće radno u hotelu Splendid u Budvi, gde će nastupiti i u repriznoj noći 1. januara. Već 2. januara pevaće u Kotoru.

Autor: B.B.
Foto: Miloš Nadaždin

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>