Region

Svet

Severina u panici, plaši se debakla u Beogradu

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković u strahu je od mogućeg debakla pred beogradskom publikom. Ona je, naime, prvobitno planirala da pet dana zaredom u decembru nastupi u Sava centru.

Severina u panici, plaši se debakla u Beogradu



Potom je, kako Kurir saznaje, njen menadžment doneo odluku da umesto pet organizuju četiri koncerta, a kako sada stvari stoje, moglo bi se desiti da Severina zapeva samo tri puta.

"Nakon svega što se dešavalo u poslednje vreme, pošto je krenula bitka za starateljstvo nad detetom između nje i Milana Popovića, uplašena je da je narušen njen imidž kod srpske publike. Posebno izjavama da osporava to što je on izvadio sinu srpski pasoš i što je njen menadžer Tomica Petrović isticao kako bi srpski kralj bakra mogao da kidnapuje malog Aleksandra", naglašava Kurirov sagovornik, koji je veoma dobro upoznat s dešavanjima u Severininom taboru:

Umesto Arene, želela je da se tokom pet dana svake večeri pojavljuje na sceni u Sava centru, ali nedavno održani koncerti u novosadskom Spensu i Bečeju dodatno su je demoralisali, pošto nije imala ni približno onoliko gledalaca koliko se nadala. Stoga je odlučeno da probaju da napune bar tri puta Sava centar.

Autor: M.P.
Izvor: Stars
Foto: Jurica Sertić

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>