Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića na tajnom zadatku koji se tiče Jelene Golubović!

Sinoć je celo veče na imanju proveo Ognjen Amidžić koji je došao zbog izbacivanja, a i kako bi farmerima priredio nekoliko iznenađenja.

Farma 5: Lepi Mića na tajnom zadatku koji se tiče Jelene Golubović!



Prvo je naterao farmere da izbace jednog od njih jer ne funkcionišu kao kolektiv pa je imanje napustila, sasvim očekivano, Jelena Golubović. Međutim, Ognjen ju je posle nekoliko minuta vratio na imanje i rekao da je u pitanju samo igra.

Kasnije je razgovarao i sa Akijem koji je takođe na tajnom zadatku, sa gazdom Markom Vukotićem, ali je onda otišao u ostavu kako bi popričao sa Lepim Mićom i dao mu tajni zadatak. Prvo je Ognjen rekao Mići da ne sme da psuje do srede na šta se pevač dobro zamislio dok mu voditelj nije rekao da se samo šali. Zatim je Mića priznao da ne postoje šanse da ne opsuje 3 dana.

Nakon što su se dobro ismejali Ognjen je Mići dao novi zadatak. U petak je Katarina Grujić malo popila pa je uzela cipele Jelene Golubović i bacila ih u kanalizaciju. Pošto su cipele manje-više upropašćene, Ognjen je Mići naložio da do srede natera Katarinu Grujić da Jeleni Golubović pokloni par svojih cipela. Mića je zadatak prihvatio, a da li će ga ispuniti videćemo za nekoliko dana.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>