Region

Svet

Proveo sam noć sa Milanom Stankovićem

Javio se čovek sa vrlo zanimljivom pričom našoj redakciji, i kao i svi drugi nismo mogli da odolimo a da vas ne informišemo o detaljima. Da li je ovo istina ili još jedan u nizu pokušaja diskriminacije našeg pevača, vreme će pokazati.

Proveo sam noć sa Milanom Stankovićem



E-mail koji je pristigao u našu redakciju ove sadržine objavićemo u celosti bez ispravljanja pravopisnih grešaka.

"Mene zanima koliko vi platite za slike koje vam pretvara pravu gej istinu o milana stankovica?
ja sam milana upoznao kada je imao turneju u americi, on je tada slagao njegove kolege da ide da $eta po gradu posto mu treba nova garderoba iz amerike a on dosao kod mene da bi mogao imati seks sa mnom i dodao da je za njega mnogo tesko imati seks u srbiji, rada i on su zaista zajedno ali to je vise prijateljstvo, prema tome rada potpuno zna da milan voli i muskarce. Milanov decko zove se Nikola i druzi se sa sestrom koja zivi u beograd, a kada je milan saznao da se moja sestra druzi sa Nikolom on je bukvalno resio taj problem i rekao da nikada nismo bili u kontaktu, Milan mi sad preti da trebam da cutim jer ima dobrog advokata, zato treba srbija da vidi pravo lice milana stankovica. ako vas zanima
"

Tako reče dečko iz Amerike, a da li je to istina niko nezna, ali ukoliko pročitaju prozvani ljudi u ovoj priči verovatno će se pronaći, ali kao i svi drugi nikada neće priznati.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>