Region

Svet

Nataša Bekvalac i Ćazim zajedno na Ibici?

Nataša Bekvalac je nedavno raskinula s Vladom Vuksanovićem, a potom zbog potreba snimanja spota za pesmu "Kraljica novih ljubavi" otputovala na Ibicu.

Nataša Bekvalac i Ćazim zajedno na Ibici?



Kao što ste imali prilike da pročitate na našem portalu, sa sobom je povela još nekoliko atraktivnih devojaka, a dva dana po dolasku pridružio joj se Ćazim Osmani s braćom! Za sve vas koji se ne sećate, njih dvoje su prošle godine bili na udaru medija zbog navodne veze.

"Sve se dešavalo u najvećoj tajnosti da ova vest ne bi došla do medija. Čak su i putovali ne samo odvojenim letovima, već s razlikom od dva dana. Ćazima već prepoznaju tamo, a Nata je sa sobom povela ogromno društvo, podrazumeva se, sačinjeno od samih lepotica", otkrio je izvor i dodao:

Premijerno: Pogledajte tizer za novu pesmu Nataše Bekvalac! (Video)
"S Bekvalčevom su u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela "Ushaia" bile i sestra i stilistkinja Kristina Bekvalac, pevačica Jelena Mrkić, igračica Sandra Mišić, manekenke Lela Radulović i Marijana Vidović, i još nekoliko njih. Sve one će se pojaviti u Natinom novom spotu."

Uprkos tome što se u ovom video-klipu Ćazim sigurno neće pojaviti, nema ni najmanje sumnje da je baš on imao glavnu ulogu na Ibici.

Inače, Nataša će boraviti u Splitu od 13. do 16. juna, gde će biti predsednica žirija "City Fashiona", u kojem će sedeti i njena sestra Kristina. Novosadska barbika će prisustvovati svim revijama mladih kreatora s prostora bivše Jugoslavije, a pored nje gost ove manifestacije biće i Bojana Stojković, dok će svoje modele u revijalnom delu prikazati mlada kreatorka iz Srbije Branka Roklicer.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>