Region

Svet

Nataša Bekvalac: To sam ja. Dajem celu sebe. Mojim ćerkama, muzici i svima vama!

Pevačica Nataša Bekvalac svojom pojavom osvaja sve gde god da se pojavi, a svoju skoro 20 godina dugu karijeru obeležiće velikim koncertom naredne godine u Areni. To sam ja. Dajem celu sebe. Mojim ćerkama, muzici i svima vama!

Nataša Bekvalac: To sam ja. Dajem celu sebe. Mojim ćerkama, muzici i svima vama! Screenshoot/Instagram



Nataša Bekvalac se za ovaj spektakl temeljno priprema, a uskoro će objaviti novi duet sa svojom koleginicom Eminom Jahović, koji publika željno iščekuje. 

Pevačica je oduvek bila poznata kao neko ko daje sebe u svemu što radi, a porukom koju je uputila svima na društvenoj mreži Instagram naježila je mnoge.

"Crveno. Strast. Ljubav. Muzika. Krv. Suze. Znoj. Sreća. Šta je vaša pokretačka snaga? Ono što mene pokreće su moje ćerke, porodica, prijatelji i muzika. Bez njih ne bih mogla da zamislim svoj život. Bez muzike ne bih mogla da zamislim sebe. Oduvek su mi govorili da idem srcem, a ne glavom. To sam ja. Dajem celu sebe. Mojim ćerkama, muzici i svima vama. Iskreno, bez zadrške. Spremam se za sve dobro što dolazi. Voli vas vaša Nale." - napisala je Nataša i dobila mnogo komentara podrške.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>