Region

Svet

Ceca: Svako ko me bude blatio završiće na sudu

Svetlana Ceca Ražnatović, rešila je da od sada podnese tužbu protiv svakoga ko bude blatio nju ili njenu porodicu. Rešila je da više ne ćuti na svakave prozivke po novinama.

Ceca: Svako ko me bude blatio završiće na sudu



"Godinama su o meni pisali neverovatne tračeve, ali ja sam ćutala ne želeći da se vučem po sudovima. Računala sam 'ajd još ovaj put nema veze, ali pojedini mediji su preterali. Moja deca su dovoljno odrasla, više ništa ne mogu da sakrijem od njih i ne želim da oni pate zbog gluposti u novinama. Shvatila sam da je greška što sam ćutala, pa sam okrenula novi list. Ubuduće svako ko me bez razloga bude blatio završiće na sudu" - rekla je Ceca, a na rivalitet sa Jelenom Karleušom kroz osmeh je prokomentarisala:

"Ja sam ostvarena žena na svim poljima, na estradi sam postigla više od bilo koga, pa nemam razloga da budem ljubomorna, niti imam neostvarene snove. Na prozivke pojedinih koleginica u novinama nikada nisam odgovarala, niti ću. Nisam svađalica po prirodi i smatram da za tako nešto nema potrebe. A, taj navodni rivalitet sa Karleušom je više "naduvan" u medijima, nego što zaista postoji".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>