Region

Svet

Farma 2013: Era kažnjen i provocira, Stanija odbila zadatak!

Posle dve nedelje, situacija na Farmi je i dalje napeta. Era koristi svaku priliku da se iživljava nad Stanijom, a daje sve od sebe da Ljubu izbavi iz izolacije.

Farma 2013: Era kažnjen i provocira, Stanija odbila zadatak!



Proka je Eru zatekao u pidžami pa ga je kaznio jer ne izvršava svoje obaveze. Skoro sve ukućanke su ubedile Staniju da se potrudi oko izvršavanja zadataka, ali da ne ćuti Eri. Ljubi je istekla kazna, pa se vratila iz izolacije u kuću.

Farma 2013: Zadruga kaznila sve ukućane!
Proka je ovoga puta došao u kuću sa zadatkom. S obzirom da većina farmera nije uspela da se probudi ujutru, te je spavala do podne, Proka je za odgovornog smatrao gazdu Eru, koga je i kaznio. Za kaznu, Era je morao da pomogne deki Tomi koji je došao na Farmu da pokaže farmerima kako se pravi sapun. Era je pre pravljenja sapuna naredio Staniji da oriba toalet, što je ona odbila, jer, kako je rekla, sama to nikada neće uraditi. Isključiva je u traženju svojih prava na Farmi.

Nešto kasnije u kuhinji su Saška i Jovana sa Tarotom komentarisale kako bi nastao haos kada bi Vesna Rivas postala gazda.

Era je obišao Ljubu, koja je prethodnog dana kažnjena odlaskom u izolaciju. Komentarisali su Vesnu Rivas. Era joj se požalio kako tog jutra nije uspeo da je probudi. Ljuba se nadovezala kako nikome neće dozvoliti da pljuje po njoj. Smatra da je dovoljno, čak i previše, što ju je trpela 15 dana, a da je ono što joj je rekla prethodnog dana, najmanje što je zapravo mogla da joj učini. Svesna je da je čitava situacija loše izgledala, ali, kako je rekla, ne da na familiju i prijatelje. Era je obećao Ljubi da će otići do Zadruge i tražiti pomilovanje.

Farma 2013: Stanija briznula u plač! (Video)
Zorica je savetovala Staniju da ne odbija zadatke, ali i da ne ćuti na Erine provokacije. Ona smatra da je sramota da se Era iživljava nad njom bez nekog ozbiljnog razloga. Zorica je sigurna da je Era takav prema njoj jer nije dobio ono što je hteo. U isto vreme je konzervativna Radojka savetovala Staniji da prećuti Erine provokacije.

Na popodnevnom sastanku, Era je pohvalio farmere da su dobro obavili zadate poslove. Gazda je predložio farmerima da svi nastave sa svojim zadacima, pa ih je potom ponovo rasporedio. Sandra je iskoristila priliku, pa je na sastanku obavestila gledaoce da ne glasaju za nju, jer joj se ide kući.

Zadruga je odlučila da vrati Ljubu među farmere. Međutim, zadruga je poručila i Staniji da će biti kažnjena jer je ležala u krevetu Filipa P. iako je sluga. Pored toga, od farmera je traženo da budu otvoreni jedno prema drugom.


Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>