Region

Svet

Severina nikad srećnija: Ne tražim više onog pravog

Pevačica Severina Vučković u intervjuu za jedan hrvatski list izjavila je da joj je najvažniji muškarac u životu njen sin Aleksandar.

Severina nikad srećnija: Ne tražim više onog pravog



Takođe je rekla da više ne traži "onog pravog", verovatno jer je trenutno zadovoljna svojom vezom sa Milanom Popovićem.

"Ako vam išta kažem, onda će to biti u naslovu. Ako baš insistirate i obećate da toga neće biti u naslovu, onda ću vam reći da sam mnogo srećna zbog cele situacije koja se dogodila. Samo toliko, pa neka to svako protumači onako kako mu se sviđa", rekla je pevačica u intervjuu, a ova izjava našla se upravo u naslovu.

"Sve me pogađa jer sam vrlo osetljiva, ali sam dobra glumica i pravim se da mi nije ništa i da me se to ne tiče. Mnogo me pogađa neistina! Ja samo nastojim da usrećim ljude na koncertima i da odu kući veseli i bezbrižni, pa ne znam zašto su nekome potrebne pakosti", rekla je Severina.

Između ostalog, Severina je otkrila da planira saradnju sa kompozitorom Goranom Bregovićem.

"Kada smo završili album "Zdravo Marijo", nismo rekli da ćemo odmah nastaviti saradnju i krenuti da radimo nove pesme, ali sam sigurna da Goran već ima neke pesme za mene. Preslušao je moj novi album "Dobrodošao u klub" i rekao da mu se sviđa. Sigurno ćemo opet zajedno raditi", istakla je pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Novi list, Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>