Region

Svet

Region

Holivudska elita u Srbiji: Beson uz Kostnera dovodi i devojku Džonija Depa! (Foto)

Popularni holivudski šarmer Kevin Kostner na proleće dolazi u Srbiju, gde bi trebalo da snima svoj naredni film, a zajedno s njim našu zemlju će posetiti i aktuelna devojka Džonija Depa, Amber Herd.

Holivudska elita u Srbiji: Beson uz Kostnera dovodi i devojku Džonija Depa! (Foto)



Kostnera, ali i i lepu Amber u Srbiju dovodi Lik Beson čija producentska kuća "EuropaCorp" stoji iza novog trilera. On je u Srbiji već snimao film "Lock Out", a sada ponovo dolazi u našu zemlju da bi producirao triler čiji je radni naslov "Three Days To Kill".

Novi Kostnerov film uglavnom će se snimati u Parizu i Beogradu, a filmska ekipa u kojoj će pored Kostnera biti i Amber Herd, Koni Nilsen i Hejli Stajnfeld trebalo bi da doputuje u aprilu. Kostner, koji se proslavio igrajući romantične heroje u filmovima poput "Telohranitelj", "Poruka u boci", "Robin Hud" i drugi, u ovom akcionom trileru tumači agenta jedne tajne službe koji se bori sa teškom bolešću.

Iako je penzionisan, odlučuje da se još jednom vrati u službu i započne svoju poslednju misiju u pokušaju da produži život i obnovi kontakt s otuđenom kćerkom. Naime, njemu će ponuditi eksperimentalni lek koji mu može spasti život u zamenu za još jedan opasan zadatak. Međutim, ono što će mu predstavljati dodatnu otežavajuću okolnost tokom misije je činjenica da lek koji je uzeo ima čitav niz nuzefekata uključujući i halucinacije, narkolepsiju i slično. 



Scenario za ovaj napeti triler napisali su Lik Beson i Adi Hasak, dok je režija poverena Džozefu Megintiju, u holivudskim krugovima poznatijem kao Mekdži, koji je do sada radio više uspešnih holivudskih serija, od kojih su neke kao što je "Okrug Oranž" i "Nikita" bile prikazivane i kod nas. Njegov najveći uspeh svakako je režija poslednjeg nastavka "Terminatora" - "Terminator Salvation". U poslednjih nekoliko godina njegovi filmovi su sve uspešniji.
 
Zanimljivo je da se od ovog filma očekuje da Kostnera vrati na staze stare slave budući da je 80-ih i 90-ih bio sigurna karta producenata, jer su milioni žena hrlili u bioskope širom sveta kako bi gledale tada omiljenog filmskog zavodnika. Međutim, Kostner se poslednjih godina više posvetio muzici i svom kantri-rok bendu "Modern West" sa kojim redovno ide na turneje.
 
Inače, u Beograd će doputovati i lepa Amber koja je najpoznatija po vezi sa Džonijem Depom i ulozi u filmu "Rum Diaries". Pored nje u ekipi je još jedna lepotica - Koni Nilsen koja je igrala u "Gladijatoru" i "Đavoljem advokatu" uz Kijanua Rivsa.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>