Region

Svet

Region

Pucnjava i eksplozije na snimanju filma Kevina Kostnera u Zemunu! (Foto)

Posle jake eksplozije sivi kombi ispred hotela "Jugoslavija" poleteo je u vazduh. Odjednom istrčava holivudski superstar Kevin Kostner i postaje jasno da je u toku snimanje filma "Three days To Kill".

Pucnjava i eksplozije na snimanju filma Kevina Kostnera u Zemunu! (Foto)



Slavni holivudski glumac na snimanju je bio već od devet sati ujutru. U to vreme, ispred hotela, montirana je trafika i postavljena su vozila - crni džipovi. Brojni statisti stajali su okolo.

Kada se začulo "Akcija" crni džip je krenuo. Pucnjava na sve strane, puca se iz džipa. Iza trafike izleće Kevin Kostner sa pištoljem u ruci i puca na automobil. Tridesetak statista trči. Brojno obezbeđenje pazi da neko slučajno ne uđe u kadar.

Mnogi znatiželjnici zastali su da vide šta se dešava, a primećena i jedna žena sa durbinom, dok je jedan čovek doneo kameru sa stalkom, a mnogi su snimali mobilnim telefonom.

Za to vreme, na samom ulazu u hotel "Jugoslavija", ista scena pucanja ponavljala se već peti put zaredom. Oko 14 časova, kada je scena pucanja napokon uspešno snimljena, pojavila su se brojna kola policije i vatrogasaca.

"Stavljen je eksploziv oko spomenika i oko kola. Sve će da se diže u vazduh", objasnio je momak iz obezbeđenja.

Scena dizanja automobila u vazduh je ponovljena, a snimanje je nastavljeno do 22 časa.



Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: P. Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>