Region

Svet

Region

3 dana za ubistvo - film sniman u Beogradu uskoro u bioskopima (Foto+Video)

Prošlog proleća Beograd je još jednom bio stecište američkih filmadžija koji su radili na velikoj produkciji Lik Besona, trileru "3 dana za ubistvo" sa Kevinom Kostnerom u glavnoj ulozi.

3 dana za ubistvo - film sniman u Beogradu uskoro u bioskopima (Foto+Video)Tih dana je i sam Kostner bio gost našeg glavnog grada. Reditelj Džozef Mekginti Nikol snimao je priču o smrtno bolesnom tajnom agentu, pred kojim je poslednji zadatak koji mora da izvrši kako bi povratio svoje zdravlje. Snimalo se po celom gradu, ali glavna lokacija filmadzija je bio srušeni hotel "Jugoslavija", koji takodje "igra" upečatljivu ulogu u filmu.

Međutim, pored hotela u filmu su zapažene uloge ostvarili i naši glumci Milutin Milošević i Miodrag Stevanović. Milutina Miloševića smo imali prilike da gledamo u glavnim ulogama u filmovima "Beogradski Fantom", "Uber Life", kao i u serijama "Žene sa Dedinja" i "Larin Izbor".27. februara imaćemo priliku da zajedno pogledamo ovaj film sniman u našoj zemlji. Film će potom ući u redovnu bioskopsku distribuciju, a na internetu se već priča o "3 days to kill" kao o ostvarenju od kog se mnogo očekuje.Autor: B.B.
Foto: Blitz Fim&Video

Viber

Izvor: Svet Plus


>