Region

Svet

Region

Kevin Kostner: Lepo mi je ovde u Beogradu (Foto)

Holivudska zvezda Kevin Kostner obišao je juče hotel "Jugoslavija", gde danas počinje snimanje filma "Three Days To Kill".

Kevin Kostner: Lepo mi je ovde u Beogradu (Foto)



Kostnera smo zatekli na samoj lokaciji, ispred nekadašnjeg hotela koji je za ovu priliku preuređen u urgentni centar. Izuzetno ljubazan i prirodan, glumac nije krio oduševljenje što snima u Beogradu. S njim je bio i režiser ovog ostvarenja Džozef Mekginti Nikol.

"Sviđa mi se ovde. Lepo je. Još nisam mnogo toga video jer sam u subotu uveče stigao, ali nadam se da ću narednih dana imati vremena da obiđem grad", rekao nam je juče popodne Kevin Kostner.



Glumac je delovao veoma opušteno dok je stajao ispred hotela pričajući sa organizatorima snimanja iz kuće "Work in Progress", a teme razgovora su bile vezane za scene koje će se narednih sedam dana tu odigravati.

"Meni ovo izgleda odlično. Veoma su ljubazni ljudi s kojima sarađujemo", prokomentarisao je glumac šetajući s režiserom.

Iako je bilo lepo vreme koje uvek u tom delu grada pored Dunava izmami mnogo šetača, niko nije primetio da je tu i oskarovac koji se proslavio filmovima "Ples sa vukovima", "Nedodirljivi", "Telohranitelj"... Ipak, kada smo ga spazili i pokušali da mu priđemo, videli smo da je oko njega neupadljivo obezbeđenje koje nas je zamolilo da ne prilazimo čuvenom glumcu, jer ima dosta obaveza i ne želi da daje izjave.



Nakon pola sata provedenih u razgovoru sa saradnicima, Kevin je krenuo ka kolima, a zatim nam se osmehnuo i mahnuo da priđemo. Bio je odlično raspoložen i tada nam je izneo prve pozitivne utiske koje je stekao za dva dana u Beogradu. Kolima je zatim otišao u hotel "Hayatt", gde je smešten.

"Veoma je skroman. Uopšte nije zahtevan i ne glumi zvezdu, kao što bi to mnogi očekivali. Zaista nije imao nikakve posebne zahteve, a videli ste i sami koliko se prirodno ponaša kada je u javnosti", rekli su nam saradnici koji pružaju logističku podršku za snimanje ovog filma, iza kojeg stoji Lik Beson.

Kostner je stigao u Beograd u subotu u večernjim satima, kada je odseo u hotelu "Hyatt", a prvo veče je izašao u restoran "Maska", gde je proveo dva sata i gde je domaćinima prepustio da mu preporuče jelo za večeru, te je uživao u rolnicama od plavog patlidžana i bifteku, dok je za piće naručio pivo.



Pored Kostnera, u filmu "Three Days To Kill" igraju i Amber Herd, Hejli Stajnfeld i Koni Nilsen, ali nije poznato hoće li i oni nešto snimati u Beogradu ili će Kevina sačekati u Parizu, gde će snimanje biti nastavljeno. Inače, Kevin Kostner igra smrtno bolesnog agenta Tajne službe koji, iako je u penziji, odlučuje da obavi još jedan zadatak jer će tako uspeti da dobije eksperimentalni lek koji mu može pomoći da ozdravi. Međutim, lek ima negativne efekte, pa se bolesni agent suočava s halucinacijama i narkolepsijom.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: N. Marković, M. Jošida

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>