Region

Svet

Saša Kapor izbačen sa proslave zbog duga

Pevač Saša Kapor izbačen je 20. maja uveče iz auto-centra „Stojanović“, gde je trebalo da peva na jednoj proslavi, saznaje Kurir! Kapor je došao na veselje na kojem je trebalo i da nastupi, ali se tome usprotivio jedan od vlasnika auto-kuće čim ga je ugledao.

Saša Kapor izbačen sa proslave zbog duga



Očigledno, vlasnik nije bio obavešten o dolasku pevača koji im već duže vreme duguje novac za „škodu oktaviju“, kupljenu kod njih na lizing.

"Proslava je bila u restoranu novog salona „Stojanović“ na Novom Beogradu, a Saša Kapor bio je pozvan da peva. Gosti su već bili tu kad je pevač došao, ali je problem nastao čim ga je ugledao jedan od vlasnika auto-kuće. On se razljutio jer je Kapor kod njih uzeo kola na lizing, ali nije uredno plaćao rate, pa je ostao dužan određenu svotu" - kaže izvor i dodaje:

"Jedan od vlasnika upitao je Kapora ko ga je pozvao, a ovaj mu je odgovorio da ga je pozvao jedan važan gost. Ipak, to nije bilo dovoljno, pa je Saša morao da napusti proslavu" - zaključuje sagovornik.

Kapor kaže da je bio pozvan na proslavu, ali da se na njoj nije zadržao zbog privatnih obaveza, a ne zbog konflikta s jednim od vlasnika auto-centra.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>