Region

Svet

Saša Kapor i Nikolina Kovač se venčali u crkvi! (Foto)

Saša Kapor i Nikolina Kovač danas su se venčali u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u prisustvu brojne rodbine i prijatelja, a nakon toga je usledilo slavlje u restoranu Holivud na Ledinama u Beogradu.

Saša Kapor i Nikolina Kovač se venčali u crkvi! (Foto)Saša Kapor ostavio sina na čuvanje u Sarajevu: Ovo je prvi put da sam razdvojen od njega
Pevač Saša Kapor i njegova supruga Nikolina kovavač, danas su se na večnu ljubav zavetovali u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, nakon čega su slavlje nastavili u restoranu Holivud na Ledinama, prenosi Alo.rs. Iako su zvanično u braku, jer su se već venčali pred matičarem, uprkos najavama da će napraviti svadbu u oktorbu, mladi par odlučio se za kako bi pored crkvenog venčanja ujedno obavili i krštenje njihovog jednogodišnjeg sina Nikolaja.Među poznatim gostima je i Milica Pavlović koja je svojim stajlingom pokazala da može ujedno da bude i seksi i elegantna. Osim nje i druge brojne zvezde „Granda“ nalaze se među gostima kao što su Milan Mitrović, Ana Sević, Darko Lazić, Andreana Čekić, Vanja Mijatović i mnogi drugi.Autor: J.B.
Foto: Alo.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>