Region

Svet

Nikolina Kovač izbrala glamuroznu venčanicu za crkveno venčanje!

Nikolina Kovač i Saša Kapor, zakazali su svadbu za 11.maj u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a mlada pevačica izabrala je glamuroznu venčanicu koju će nositi tog dana.

Nikolina Kovač izbrala glamuroznu venčanicu za crkveno venčanje!Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali venčanje za 11. maj!
Nikolina Kovač ovih dana ne uspeva da se bavi promovijm svoje nove pesme, jer je okupirana planiranjem venčanja koje je zakazano za 11. maj, kada će se u ckvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, zakleti na večnu ljubav svom izabraniku Saši Kaporu, a tog dana će ujedno i krstiti svog jednogodišnjeg sina Nikolaja. Pevačica je za tu priliku izabrala glamuroznu venčanicu u kojoj će prošetati do oltara.

"Saša i Nikolina su želeli da se tačno na godišnjicu od tajnog venčanja u opštini venčaju i u crkvi, ali pošto 12. maj pada u ponedeljak, odlučili su da to bude dan ranije. A s obzirom na to da će njihov sin koji se rodio dan posle njihovog venčanja, 13. maja, napuniti godinu dana, Kaporovi će ove godine tri bitna događaja proslaviti u jednom danu", rekao je izvor blizak paru.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>