Elita 7

Parovi

ELITA: Ša u besu nasrnuo na Mionu!

Atmosfera u Beloj kući se usijala nakon što je Milan Milošević započeo "Pretres nedelje" najaktuelnijom temom u rijalitiju - odnosom između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantera.

ELITA: Ša u besu nasrnuo na Mionu! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Nenad Aleksić Ša odmah je skočio u odbranu svoje ljubavi, Mione, otkrivajući da je čak 70% gledalaca želelo da vide Mionu i Stanislava još nedelju dana u izolaciji.

- Ja sam to čuo. Izolaciju imaju... Kad momak dođe u izolaciju, ja ustajem i odem. Ja je češkam, ali kako Stanislav dođe, ja odmah odem. Ako žele da razgovaraju, ja nikoga ne sprečavam. Da imaju žarku želju, oni bi već razgovarali. Da sam gledalac, isto bih mislio da Miona želi da se izvini, ali ja kao zaljubljena osoba, naravno da verujem u ljubav - oštro je prokomentarisao Nenad Aleksić Ša.



Napetost među Mionom i Šaom dostigla je vrhunac kada je Ša ponovo zabranio Mioni da razgovara sa Krofakom, ali ona je bila odlučna da iznese svoje mišljenje. Jasno je stavila do znanja Ši da moraju razgovarati o njemu, što je izazvalo očiglednu nervozu kod njega.

- Mogu da kažem da Ivana nije varala - počeo je Ša, ali Miona ga je prekinula, ne dozvoljavajući mu da izbegne temu.

- Da li možeš malo da me slušaš? - povikao je Nenad, iznerviran Mioninom odlučnošću.

-  Slušam... Pričao si o Ivani, nastavi - vikala je Miona.

- Nemoj da pričaš sa Stanislavom, prekini - pobesneo je Ša.

- Ja moram da pričam - odbrusila je ona.

- To su stvari koje mi se gade, ja to ne mogu da slušam... - nastavljao je reper koji je krenuo da se Mioni unosi u lice, te je odmah prekinuo ceo program i rekao:

- Moram da pušim, iznervirao sam se - odbrusio je Ša, pa otišao u pušionicu, a potom unezvereno trčao po imanju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com


>