Elita 7

Parovi

ELITA 7: Miona briznula u plač zbog onoga što joj je otac napisao, Ša pobesneo (VIDEO)

U rijalitiju "Elita 7", Milan Milošević saopštio je Mioni Jovanović reči koje je njen otac napisao i postavio na Instagram.

ELITA 7: Miona briznula u plač zbog onoga što joj je otac napisao, Ša pobesneo (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Milan je odlučio da Mioni pročita reči oca, kako bi joj skrenuo pažnju, da njeni roditelji nisu oduševljeni izborom koji je napravila u Eliti.

- Eh, da me sada možeš čuti kćeri moja draga. Poštuj, voli i ceni najpre sebe u životu. Ni zbog koga nemoj trpeti, jer time ćerkko moja gubiš sebe, dostojantsvo i najpre zdravlje. Ono čemu sam te naučio i vaspitao. Čuvaj porodicu kao zenicu oka svoga, jer samo kroz nju ćeš gledati pravim očima. Posvećeno mojoj ćerki Mioni i svim ćerkama ovog sveta - reči su Mioninog oca.

Iako joj nije bilo svejedno šta čuje, Miona se branila time, da je to savet svih roditelja. 

- Tužno mi je. Nije mi svejedno da mi poručuju mama ili tate. On je veliki emotivac. Volim ih, razmišljam o njima, potrudiću se da uspostavimo neke stvari da budu normalne - dodala je kroz suze Miona.

Nenad Aleksić Ša, takođe je dao svoj komentar.

- Otac i majka, njena krv, voli je najviše na svetu. Misle da ja nisam za nju, da ona uz mene pati, oni to tako vide. Moji isto vide na sličan način. Ona i ja to treva da rešavamo. Na njoj je odluka da li će biti sa mnom ili ne, to je njena odluka. Ovo su reči svakog normalnog oca - pričao je Nenad i dodao:

- Ne gube oni nju ni na koji način. Videćemo način kako ćemo napolju funkcionisati. Nisam im prepreka. Tužno mi je što gledaju tako. Oni će na svaki način pokušati da se ovaj odnos završi, jer po njima ja nisam dobar izbor za nju. Mogu samo da im poručim da ja nisam nikakav most - dodaje Nenad.

- Pravljene od mene da sam ja ovakav i onakav - rekao je Ša, a onda je Miona skočila i odbrusila mu:

- Oni su rekli meni da se vratim sebi. Šta ti odmah sebe stavljaš da je neko tebi nešto rekao. Pogrešno si skapirao. Nisu tebe komentarisali - dodala je. 




Slične vesti: ​ELITA 7: Bojana u neverici, ne može da dođe sebi od šoka (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>