Region

Svet

Voditeljka Jovana Jeremić žestoko prokomentarisala Harisa i Melinu!

Voditeljka Jovana Jeremić razvedena je od 2021. godine i sada žestoko komentariše situaciju Meline i Harisa Džinovića nakon razvoda. Ona je kroz razvod prošla malo drugačije i smatra da su Haris i Dragana Mirković trebali ranije da stave tačku na brak.

Voditeljka Jovana Jeremić žestoko prokomentarisala Harisa i Melinu! Foto:Printsreen Youtube/Novo jutro
"To je sve pokrenula Jovana Jeremić još 2021. godine. Da su me tada slušali, do sada bi već bili u srećnim vezama, kao što sam ja sa Draganom." - kaže je Jovana Jeremić, koja misli da su i Dragana Mirković i Haris Džinović zakasnili sa razvodom i  da je trebalo to da urade mnogo ranije.


"Nego šta su, zato sada trpe sve ovo što im se događa. Mislim i na Draganu i na Harisa. Svi su oni to jako dobro znali, samo što su prolongirali kraj koji je bio neizostavan, umesto da su se lepo razišli kao ljudi. Ja ne znam šta ljudima nije jasno u odnosu Harisa i Meline. 

On je deda! On je čovek koji je preko 20 godina stariji od nje. On je sam morao da zna da ona izgleda kao avion! Proveli su jedan lep period života zajedno, imaju dvoje predivne dece. 

Trebalo je da kaže: "Ženo, tebi ostaje još 20-30 godina života u kojima ćeš izgledati kao avion. Mi smo se lepo družili, izrodili decu, ja ti dajem slobodu! Na mene možeš da računaš nedeljom, da popijemo kafu, da mi se izjadaš i ispričaš, da ti mudem rame za plakanje kada te ovi novi frajeri povrede. Pružiću ti podršku". E, tada bi Haris bio baja. Da je to uradio, ne bi došlo do prevare - smatra voditeljka, koja veruje da je Melaina prevarom napravila manju grešku od Harisa:

 

Zorica Marković o razvodu Dragane i Tonija: Pa šta i da ima ljubavnicu?!

Foto:Printsreen Youtube/Novo jutro

Greška je Harisova, stariji je i mudriji

"Melinina greška je što se nije prvo razvela, pa išla sa kim je htela. Oboje imaju greške. To je je Melinina greška, ali je Harisova to što je očekivao da Melina ostane sa njim, koji je deda! Ona je napravila moralnu grešku, a on životnu. Odgovornost je uvek na starijem, jer je stariji mudriji."Jovani Jeremić se ne dopada što je Haris Džinović stalno u medijima:


"Ovo što plače po medijima, napada ženu sa kojom ima dvoje dece. Pa sve i da je najgoda k****, ne sme tako da se priča o majci svoje dece. Šalje očajnu sliku o sebi, želi da ga ljudi sažaljevaju, ali niko ga neće sažaljevati."
Ljubavi bilo ali je isčezla

"Tu je definitivno bilo ljubavi, a kada je ljubav iščezla, onda je njoj odgovaralo što on dobro zarađuje, što je imala okvir za javnost da može da se švaleriše. To je njoj odgovaralo."- iznela je svoje viđenje situacije voditeljka Jovana Jeremić.


Jovana smatra Melininu izjavu "da se nije udala da bi radila" užasnom:


"Užas. To je propast ženskog čovečanstva u ovom sistemu. Takve žene nikada ne podržavam, sada sam je podržala jer je bolje "odigrala" od bivšeg muža. Nije iznosila prljav veš o njemu. Inaće, to su za mene očajnice u svakom smislu. Ako mora da se uda da bi imala, to je mučenica. One ne zaslužuju ništa u životu, nikakav status."- kaže voditeljka.

 

Noć koja je bila presudna! Haris i Melina imali svađu pred prijateljima


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>