Region

Svet

Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali venčanje za 11. maj!

Mladi par Nikolina Kovač i Saša Kapor, zakazali su svadbu za 11.maj u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, u kojoj će se zavetovati na večnu ljubav, a nakon ceremonije venčanja, na istom mestu će krstiti i svog sina Nikolaja.

Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali venčanje za 11. maj!



Saša Kapor i Nikolina Kovač planiraju venčanje u maju
"Saša i Nikolina su želeli da se tačno na godišnjicu od tajnog venčanja u opštini venčaju i u crkvi, ali pošto 12. maj pada u ponedeljak, odlučili su da to bude dan ranije. A s obzirom na to da će njihov sin koji se rodio dan posle njihovog venčanja, 13. maja, napuniti godinu dana, Kaporovi će ove godine tri bitna događaja proslaviti u jednom danu", kaže izvor blizak paru i dodaje:

"Odmah posle venčanja i krštenja u crkvi, svadbeno veselje će nastaviti u jednom prestoničkom hotelu. Biće to velika svadba, a Nikolina je već izabrala venčanicu i pobrinula se da dekoracija bude onakva kakvu je oduvek želela. Iako ima mnogo obaveza oko bebe, ona je stigla da snimi novu pesmu i spot i spremi svadbu", zaključuje izvor.

Saša Kapor ne skriva koliko je srećan i zaljubljen u svoju suprugu, pa otkriva da Nikolinu svakodnevno obasipa nežnošću: "Sitnicama joj dajem do znanja koliko je volim, SMS-ovima, ljubim je u čelo i volim da joj kupujem pidžamice, jer ih ona obožava. Mi se volimo svaki dan po ceo dan", rekao je mladi pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Sasa N. Kapor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>