Region

Svet

Pesma Željka Joksimovića osvojila Evropu (Video)

Željko Joksimović - @ZZeljko - je osvojio visoko treće mesto na sinoć završenoj 57. "Pesmi Evrovizije", i time pokazao da njegove pesme i umetnost prevazilaze granice naše zemlje.

Pesma Željka Joksimovića osvojila Evropu (Video)



Sudeći po broju osvojenih poena od žirija i publike, kao i komentarima po raznim evrovizijskim forumima, pesma "Nije ljubav stvar" je pored svega uspela da se izbori za tu treću poziciju, a Evropa je definitivno dobila još jednu pesmu sa naših prostora koja će se pored  pesama "Lane moje" i "Molitva" pevati još dugo i ući u istoriju "Evrovizije" kao najslušanije.

Pokazatelj uspeha pesme je i anketa koju su portal i radio "Svet Plus" pokrenuli na sajtu svetplus.com i koja pokazuje da je verzija koja se vama najviše dopada upravo interpretacija ove pesme na srpskom jeziku. Ogroman broj vaših glasova i interesovanje za ovu anketu nije jenjavalo do danas, iako je "Evrovizija" sinoć završena, tako da Željku Joksimoviću čestitamo i na tome što je napravio tako dobru pesmu.

Pogledajte i poslušajte kako je Željko maestralno izveo pesmu "Nije ljubav stvar", jer je to definitivno naša pobednička pesma!



Autor: Sokol Vuk
Photo: Thomas Hanses (EBU)

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>